جديد المنتدى مجموعة أيامنا الحلوة على الفيس بوك
0 الأعضاء و 1 ضيف يشاهدون هذا الموضوع.
طبعا كما تلاحظين شغلها كتير جدالهذا أنصحك بان تعملي كمية.. تتطهين البعض، وتحتفظين بالباقي دون طهي في الفريزر... ينفعك وقت زنقة... ويكون قد بقي عليك ادخاله الفرن وتحميره فقط ليكون لديك طبق لذيذ تقدمينه لضيوفك بسهولة
وثوم مفروم وتحطية في مكعبات التلجشوربة عدس و تحطيها في أكياسمكرونة بشاميل قبل ما تدخل الفرنمشروبات مثل الكركدية و التمر هندي و قمر الدين وتكون مركزة جداشرايح فراخ بانية جاهزة على التحمير وكمان البوفتيكده الي فاكرة يا سارة دلوقتيمسكين والله الفريزر معايا
قرأتها " حَلّوف " !!وهي تعبير يستخدم في مصر بوفرة .. علي الحمقي و السفهاء و اللي بالي بالك ..علي كل حال .. تمشي ..ولكن لكل منا وسيلته للفهم ..
أم يوسف و أم وعالمة أكل الفريزر ده بيكون حلو ؟؟؟شوربة العدس كمان في الفريزر يا أم يوسف ؟؟؟؟
Lily's Disneyland Surprise!